Tuinaanleg in Helmond op basis van uw wensen

Plannen aan het maken voor de tuinaanleg in uw tuin in Helmond? Wij staan voor u klaar om uw tuin onder handen te nemen. Wij hebben inmiddels verschillende projecten afgerond en veel ervaring opgedaan in het vak. Allereerst gaan we met u in gesprek en spreken we door wat u belangrijk vindt in uw tuin. Wist u dat door het tuinontwerp over te laten aan een hovenier dit zorgt voor minder onderhoud aan uw tuin? Zo zorgen wij er bijvoorbeeld voor dat u niet snel last heeft van wateroverlast door de tuin daarop in te richten. Daarnaast bekijken wij nauwkeurig welke planten het beste getijen in uw tuin. Hierdoor zult u niet zo snel last hebben van ziektes die u vervolgens moet bestrijden. Hoe kunnen wij u tot dienst zijn voor tuinaanleg in omgeving Helmond? Of bent u op zoek naar een stratenmaker in Helmond? Laat het ons weten! Wij komen graag in contact.

Tuinaanleg in Helmond op basis van strategische keuzes

Als hovenier in Helmond hebben wij veel kennis over de verschillende beplanting opties voor uw tuin. Voor opdrachten op het gebied van tuinaanleg maken wij eerst een inventarisatie van de zonnige en schaduwrijke plekken in uw tuin. Verder onderzoeken wij welk grondsoort uw tuin heeft. Op basis daarvan zoeken wij planten en bloemen uit die goed in uw tuin passen. Daarnaast kijken we naar de seizoenen en zorgen er voor dat u ieder moment van het jaar wordt omringd door van alles dat groeit en bloeit. Bovendien helpt u hiermee ook verschillende dieren zoals insecten zodat zij altijd iets te eten hebben. Wilt u een afspraak maken voor tuinaanleg in Helmond? Neem contact op!

Tuinaanleg Helmond

Tuinaanleg in Helmond voor een bijenvriendelijke tuin

Voor tuinaanleg in Helmond kunt u voor iedere specifieke wens bij ons terecht. Zo hebben wij verschillende projecten afgerond voor een onderhoudsarme tuin. Daarbij hebben wij gebruik gemaakt van veel kleur en hoogteverschillen zodat het er gezellig uitziet. Ook voor hele andere tuinwensen kunt u bij ons terecht. Misschien heeft u al eens gelezen over de bijenvriendelijke tuin? Daarbij wordt er op basis van de bloeitijd een selectie gemaakt van bloemen en planten waardoor bijen altijd wel iets lekkers te snoepen hebben. Door uw tuin bij vriendelijk te maken zorgt u ervoor dat bijen kunnen overleven. Laat ons weten van uw tuinwens is en maak een afspraak voor tuinaanleg in Helmond.

Menu